2014 De Kracht van Delft

On 24 November 2014, I attended a Delft business and networking event “De Kracht van Delft” (The Power of Delft).  The theme was “creating business” and it was interesting to meet business owners and watch the awards ceremony.  It was of course all in Dutch, but I could follow most of it.   I also ran into a friend who I used to volunteer at ACCESS with, Tiffany, her husband (Jord) was one of the award finalists.

The three finalists were:

The winner was Banff Automotive, but all three businesses

The programme is below (in Dutch).

Programma
Creating business, daar draait het dit jaar om. Met praktische voorbeelden en sprekers. Over kansen zien en kansen benutten. Over bedreigingen ombuigen naar mogelijkheden. Vanuit een bestaande onderneming een succesvol nieuw bedrijf(sonderdeel) opzetten.


16.30 uur  Ontvangst
17.00 uur  Opening door Joost Verhoeff
17.05 uur  Presentatie Rolf Hut
17.35 uur  De Kracht van Delft door Marco Hofland, directievoorzitter Rabobank
Zuid-Holland Midden
17.45 uur  Ondernemersverkiezing van Delft 2014
18.10 uur  Uitreiking award winnaar ondernemersverkiezing van Delft 2014
18.20 uur  Netwerkborrel
19.45 uur  Einde

Uw gastheer deze avond is Joost Verhoeff, voormalig eigenaar van Kobus Kuch en Knus, nu projectbegeleider en centrumadviseur en voor velen van u een bekende Delftenaar. Uw spreker is wetenschapper, knutselaar en geek Rolf Hut. Zijn presentatie gaat over innoveren. En over falen. Want innoveren = falen. De kunst is zo snel mogelijk te falen en dan op basis van de geleerde lessen snel een nieuw idee te testen.

The Delft op Zondag Dutch article about the event is here.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.